Veelgestelde vragen

Producten

Welke materialen zijn beschikbaar?

Onze producten worden gemaakt van corten staal. Ook leveren wij gecoate producten.

Bestellen

Is bestellen bij Artola.nl veilig?

Artola.nl gaat altijd zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Dit houdt in dat wij uw gegevens uitsluitend gebruiken voor de levering van uw bestelling, het checken van betalingen en promotionele doeleinden wanneer u daar toestemming voor heeft gegeven (zoals het versturen van de nieuwsbrief). Uw persoonlijke gegevens worden via een beveiligde server verwerkt, te herkennen aan ‘https’ in de adresbalk.

Kan ik mijn bestelling zelf komen ophalen?

Bij Artola.nl kunt u uw bestelling eventueel ook zelf komen ophalen bij ons of bij een van onze dealers. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 8.30u. tot 15.30u. Wij verzoeken u wel vriendelijk om vooraf even contact met ons op te nemen zodat wij het artikel voor u klaar kunnen zetten. U kunt bij de kassa aangeven of u uw bestelling wilt komen afhalen. Er worden dan géén verzendkosten in rekening gebracht.

Kunnen jullie aangeven wanneer mijn bestelling wordt bezorgd?

Vrijwel alle artikelen in onze winkel zijn voorradig en kunnen binnen 48 uur worden geleverd wanneer u op werkdagen vóór 17.00u. bestelt. Helaas kunnen wij u niet van tevoren zeggen tijdens welk dagdeel uw bestelling zal worden bezorgd. U kunt het verloop van het verzendtraject wel volgen met een zogenaamd Track&Trace-nummer. U krijgt dit nummer per e-mail toegezonden zodra uw bestelling is verzonden.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen terwijl de levertijd is verstreken. Wat nu?

U ontvangt uw bestelling doorgaans binnen 48 uur wanneer u op werkdagen vóór 17.00u. bestelt. Dit is een indicatie en géén fatale termijn. De werkelijke levertijd kan afwijken door onvoorziene omstandigheden tijdens het verzendtraject. Wanneer u na twee werkdagen uw bestelling nog niet ontvangen heeft (terwijl de verwachte levertijd 48 uur was), kunt u contact met ons opnemen per e-mail of telefoon. Wij zullen dan zo snel mogelijk uitzoeken wat de reden is van de vertraagde levering en zo nodig actie ondernemen om u alsnog het product te leveren.

Levering & Verzending

Wat zijn de verzendkosten?

Artola.nl houdt het graag eenvoudig. U betaalt géén verzendkosten bij een bestelling boven de € 50,-. Voor alle overige bestellingen binnen Nederland betaalt u slechts € 6,95 per bestelling.

Leveren jullie ook aan bedrijven?

Ja, Artola.nl levert zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten. Voor grote afnemers hanteren wij vaak speciale tarieven. U heeft bij elk product de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk informeren over de prijs. Artola.nl levert bijvoorbeeld regelmatig vuurkorven ten behoeve van kerstpakketten.

Geven jullie korting wanneer ik besluit meerdere artikelen af te nemen?

Voor grote afnemers hanteren wij vaak gereduceerde tarieven. U kunt voor elk product een offerte aanvragen wanneer u van plan bent minimaal vijf stuks af te nemen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk informeren over de prijs.

Betaling & Retour

Hoe kan ik betalen?

Artola.nl biedt u verschillende manieren van betalen: iDeal, Visa, MasterCard en Paypal

Zijn de getoonde prijzen inclusief BTW?

Ja, wettelijk zijn wij verplicht u de prijs inclusief BTW te laten zien. Op het besteloverzicht en in uw orderbevestiging kunt u daarnaast het bedrag exclusief BTW en het totale BTW-bedrag zien. Deze gegevens zijn vooral handig voor zakelijke klanten.

Geven jullie korting wanneer ik besluit meerdere artikelen af te nemen?

Voor grote afnemers hanteren wij vaak gereduceerde tarieven. U kunt voor elk product een offerte aanvragen wanneer u van plan bent minimaal vijf stuks af te nemen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk informeren over de prijs.

Ik wil een artikel retourneren. Wat moet ik doen?

Het kan voorkomen dat u na ontvangst van uw bestelling besluit het artikel toch niet te willen kopen. U heeft dan de mogelijkheid om binnen 14 dagen een of meerdere artikelen te retourneren. Voor het retourneren van goederen gelden enkele voorwaarden. Leest u daarom eerst de retourprocedure door alvorens u artikelen terugstuurt.